De 5 meest gekozen functies voor een WordPress website

De 5 Meest Gekozen Functies Voor Een WordPress Website
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Inspirerende content vormt de basis van een interessante website. Maar hoe zorg je er nu voor dat je website optimaal functioneert en alles biedt wat je klanten nodig hebben? In deze blog deel ik de vijf meest gekozen uitbreidingen voor de beste website. 

  1. De kracht van een blog

Met het schrijven van blogs geef je jezelf de ruimte om te vertellen over jouw vakgebied en expertise. Als je rekening houdt met SEO word je dankzij deze blogs sneller gevonden door potentiële klanten. Een speciaal blogsysteem op je website biedt mooie kansen. Elke blog kan je in een aparte categorie indelen en je kunt reacties inschakelen waardoor er engagement met je klanten ontstaat.

  1. Socializen

Met social media koppelingen kunnen bezoekers snel je socials vinden of pagina’s van je website delen op hun eigen accounts. 

  1. Wat staat er op de planning?

Gebruik een agenda functie om events of workshops te laten zien. In combinatie met het boekingssysteem kunnen je bezoekers meteen tickets kopen of zich aanmelden. Werk jij op afspraak? Geef een deel van je planning over aan de klant zelf en laat ze online een afspraak met je maken! Lekker laagdrempeling en eigentijds. 

  1. Waar ben je?

Met Google Maps kun je websitebezoekers laten zien waar jouw bedrijf zich bevindt. Daarnaast kunnen ze meteen hun route plannen. Ideaal als ze naar aanleiding van je website langs willen komen! Google zelf wordt er ook heel blij van. Met deze functie word je weer een beetje zichtbaarder in zoekmachines. 

  1. Wat vindt zij ervan?

Met een testimonial-module kun je de reviews en recensies van klanten laten zien op je website. Het is voor een potentiele klant altijd fijn om te horen wat iemand anders van je vindt. Positieve recensies reflecteren jouw betrouwbaarheid en dit maakt de stap om ook daadwerkelijk voor jou te kiezen weer een stukje kleiner!