Haal jij niet genoeg leads uit je website?

Weet je alleen niet zo goed waar je moet beginnen om je website te optimaliseren voor leads?

Je hebt een website maar het levert nog niet genoeg leads (en dus klanten) op.

Je website staat al een tijd online en inmiddels krijg je daar ook regelmatig bezoekers op. Ze komen vooral via social media en Google en er zijn zelfs mensen die jou inmiddels kennen en rechtstreeks je site bezoeken. Het levert je alleen niks op. De bezoekers worden veel te weinig omgezet in leads. En zonder leads geen klanten. Je website ziet er netjes uit, alle informatie staat er op en je hebt geen idee wat het probleem nu is. 

Het ergste van alles is misschien nog wel dat je bij je concurrent ziet dat het daar prima loopt. Ze verkopen hun producten of hun agenda is altijd gevuld. Hoe kan het dat het bij jou dan zo misloopt? Je hebt leads nodig om je bedrijf draaiend te houden. 

Herken je hier iets van? Dan wordt het tijd om eens grondig naar je website te kijken. Is het wel duidelijk wat jij je potentiële klant te bieden hebt? Of misschien laadt je website wat traag
en zijn je bezoekers al weg voor ze jouw geweldige aanbod gezien hebben. Maak je gebruik van landingspagina’s en zijn die ook geoptimaliseerd om leads te verzamelen?

Er zijn veel factoren van invloed op of een websitebezoeker op jouw website verder kijkt en uiteindelijke en aankoop doet. Gelukkig kun jij daar invloed op uitoefenen en je website zo aantrekkelijk mogelijk maken.

Het wordt tijd dat ook jouw website gaat draaien als een automatische leadgenerator. Dat jouw bezoekers zien wat jij hen te bieden hebt en jij je kunt profileren als de expert in jouw vakgebied.

Website optimaliseren voor leads

Je gaat gebruik maken van landingspagina’s

Je krijgt handige tips en tricks waarmee je jouw website nóg  aantrekkelijker maakt (of je laat dat mij doen)

Je bezoekers blijven langer op jouw website en worden sneller leads

Hoe ga jij mijn website optimaliseren voor leads?

Je website optimaliseren voor leads doe ik door te jouw huidige website te bekijken en te kijken naar de tactiek die je op dit moment gebruikt. Om leads te genereren wordt meestal gebruik gemaakt van een landingspagina en een gratis weggever. Deze landingspagina is compleet geoptimaliseerd om jouw bezoeker om te zetten in een lead. Daarnaast geeft het jou de mogelijkheid om je te profileren als de expert op jouw vakgebied. 

We gaan eerst samen bekijken wat er nodig is en wat je al doet. Afhankelijk van de keuze die jij vervolgens maakt ga je zelf aan de slag met je website optimaliseren voor leads of laat je dat mij doen. In beide gevallen krijg je van mij uitleg zodat je precies weet wat er geoptimaliseerd wordt en waarom ik dat aanraad. 

Wil je meteen zelf aan de slag? Bekijk dan eens mijn gratis whitepaper ‘7 Tips Voor Meer Leads’. In deze whitepaper geef ik je handvatten waarmee je zelf aan de slag kan met het optimaliseren van je website voor leads. 

 

 

Ben jij klaar om je website te optimaliseren en meer leads aan te trekken?