Bel of Whatsapp: 0610004350

Bel: 0610004350


Het gezicht achter Planet Webdesign

Mijn naam is Joyca Kuijpers. Ik ben al sinds ik op de basisschool zat geïnteresseerd in het maken van websites. Dat heb ik altijd met programma’s gedaan waarbij je zelf nog veel moest programmeren. Toen ik ging studeren kwam ik in aanraking met WordPress en inmiddels hou ik mij vrijwel alleen nog maar bezig met het maken van websites via dit contentmanagementsysteem. Hierbij kan ik gebruik maken van het raamwerk en het verder indelen en aanpassen naar wens. Daarnaast is dit voor de degene die de website moet onderhouden ook een heel klantvriendelijk systeem wat makkelijk te leren is.

Ik bouw professionele websites voornamelijk voor starters, zzp’ers en het mkb. Deze groep is vaak niet op zoek naar heel gecompliceerde websites die ook de nodige kosten met zich meebrengen, maar juist naar een mooie website waar zij zichzelf of hun bedrijf op kunnen presenteren. Mijn missie is dan ook om voor ieder bedrijf een complete website te ontwikkelen zonder dat zij hiervoor de hoofdprijs hoeven te betalen.

Ik heb een opleiding Communicatie gedaan, hierdoor heb ik naast de uitstraling van drukwerk en media ook een focus op tekst. Op het gebieden van teksten adviseer ik u dan ook graag en ook het controleren van teksten op typ- en spelfouten kunt u aan mij overlaten.

Van jongs af aan heeft mijn chronische ziekte veel invloed gehad op mijn leven. Ik heb nooit echt deel heb kunnen nemen aan het werkende leven door een gebrek aan energie en veel ziekenhuisopnames. Sinds vorig jaar is mijn leven door nieuwe medicatie compleet veranderd. Stilzitten is nooit mijn ding geweest en dus heb ik de kans aangegrepen om van mijn hobby mijn werk te maken. Planet Webdesign is daarvan het resultaat.

Naast dat ik de hele dag wel bezig kan zijn met het bouwen van websites en er over lezen, lees ik ook graag andere boeken of ga ik naar een goede film of concert.

Joyca Planet Webdesign
Contactgegevens

Planet Webdesign
Hoogveld 92
5246BG Rosmalen
Géén bezoekadres

Tel: 06-10004350


info@planetwebdesign.nl