Over Planet Webdesign

Hoi! Mijn naam is Joyca Kuijpers en ik ben het gezicht achter Planet Webdesign. Ik woon in Rosmalen met teckel Harry en katten Cheshire en Sushi.

 Ik hou mij al ruim 8 jaar bezig met WordPress websites en help bedrijven met het ontwerpen en bouwen van hun online aanwezigheid. Met mijn kennis en ervaring zorg ik voor websites die er niet alleen mooi uitzien maar vooral ook hun doel bereiken. Zodat jouw bedrijf op de best mogelijke manier gepresenteerd wordt aan jouw doelgroep. 

Je kunt bij mij terecht voor

Advies over jouw (toekomstige) website

(Her)Ontwerp en bouwen van je WordPress website

Website optimalisatie

WordPress onderhoud

Joyca Kuijpers - Planet Webdesign

Wil je weten waar ik naar luister als ik voor jou aan het werk ben?

Ben jij klaar om meer tijd over te hebben voor dingen die je leuk vindt?