Net als een auto heeft ook jouw
WordPress website onderhoud nodig

Ga jij je hierin verdiepen of stop je die tijd liever in je bedrijf?

Je website staat online, maar dan?

Net als een auto of je huis heeft ook een WordPress website onderhoud nodig.

Je moet ervoor zorgen dat de beveiliging van je website zo optimaal mogelijk is zodat hackers geen kans maken. En mocht dat dan tóch een keer gebeuren, ongeluk zit
tenslotte in een klein hoekje, dan is het belangrijk om backups te hebben zodat je website weer snel online is.

Het opzetten van een onderhoudsplan en deze uitvoeren kost tijd en je moet weten wat je doet. Heb jij de tijd om je hierin te verdiepen of zijn er andere dingen waar jij
liever je tijd instopt?

De voordelen van je WordPress onderhoud laten doen door Planet Webdesign

Je kunt je volledig focussen op je bedrijf

Je hoeft in de avond en het weekend niet voor je website aan de slag

Je hebt meer tijd voor je familie en vrienden

Je website is altijd helemaal up-to-date zodat het risico op problemen zo klein mogelijk is

Er is altijd een recente backup beschikbaar

Je website is veilig en je hebt hulp mocht er wel iets misgaan op je site

Wat houdt WordPress Onderhoud in?

Als je een WordPress Onderhoud Plan aanschaft zorg ik ervoor dat je website up-to-date blijft. Ik installeer daarvoor alle nieuwe updates van zowel je plugins, je thema’s als WordPress zelf. Hiermee voorkom ik dat aanvallers eventuele lekken in de code kunnen vinden en zo je website binnendringen. 

Daarnaast maak ik regelmatig back-ups. Zowel van je database als van je gehele site. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje, dan kunnen we je website snel weer online krijgen zodat jouw klanten je niet hoeven te missen.

Uiteraard zorg ik ook dat de beveiliging van je website op orde is. Je website wordt beschermd tegen hackers,  en ongure types die proberen in te breken op je website worden geblokkeerd. Zo houden we je website zo veilig mogelijk

Eventueel kun je je WordPress Onderhoud Plan aanvullen met één of meerdere uren die je in kunt zetten voor bijvoorbeeld het plaatsen van blogs, het aanpassen van foto’s of teksten of het toevoegen van een extra pagina. 

Wat vinden anderen van de samenwerking?

Willemijn KloostermanTipanTekst
Lees verder
Ik ben erg tevreden met mijn website en de diensten van Planet Webdesign. Joyca onderhoudt ook mijn website. Als ik bijvoorbeeld een artikel heb geschreven en dit wil plaatsen, zet zij dit online.
Maike WilmarMaike Wilmar
Lees verder
Joyca heeft voor mij de ideale website gemaakt. Ik ben blij dat ze ook het verdere onderhoud van de website op zich wil nemen. Dan hoef ik me daar geen zorgen over te maken!

Ben jij klaar om meer tijd over te hebben voor dingen die je leuk vindt?