Bel of Whatsapp: 0610004350

Bel: 0610004350


WordPress hosting

Ben je op zoek naar WordPress hosting voor jouw website? Planet Webdesign biedt professionele hosting. Of je nu zelf een nieuwe WordPress website wil bouwen, een bestaande wil verhuizen of er door mij een wil laten bouwen. Met de hosting van Planet Webdesign zit je altijd goed.

Compleet WordPress pakket

Als je zelf wil beginnen met het bouwen van je website zorg ik voor een complete installatie. Natuurlijk staat WordPress voorgeïnstalleerd maar ook een SSL-certificaat en een paar plugins die je website veilig houden worden vast voor je geïnstalleerd. Zo kun je met WordPress hosting snel aan de slag.

Verhuizen bestaande WordPress website

Ik kan je bestaande website ook verhuizen naar mijn WordPress hosting. Dit doe ik helemaal gratis. Hierbij scan ik de website meteen op een paar punten:

Snelheid

Laadt je website snel of zijn hier nog verbeteringen in mogelijk? Soms zijn er punten op je website die ervoor zorgen dat het even duurt voor een pagina laadt. Hoe sneller een website laadt hoe fijner een bezoeker dat vindt.

Vindbaarheid

Is je website goed te vinden of kun je nog hier nog wel het een en ander aan verbeteren? Ik geef je hier graag advies over.

Veiligheid

Is je website genoeg beveiligd of is het bijvoorbeeld nog mogelijk om onbeperkt inlogpogingen te kunnen doen. Als ik je site verhuis zorg ik er meteen voor dat de veiligheid goed is. Zo ben je beschermd tegen eventuele hackers.

 

WordPress website maken

Met de WordPress hosting van Planet Webdesign kun je zelf aan de slag met het maken van je WordPress website. Kom je er toch even niet uit? Bij kleine vragen help ik je gratis verder, mocht je met een wat groter probleem zitten dan kun je gebruik maken van de strippenkaart en ben je altijd voordelig uit.

Geinteresseerd in WordPress hosting?

Neem dan snel vrijblijvend contact op!

Contactgegevens

Planet Webdesign
Hoogveld 92
5246BG Rosmalen
Géén bezoekadres

Tel: 06-10004350


info@planetwebdesign.nl