Bel of Whatsapp: 0610004350

Bel: 0610004350


SEO Zoekwoorden Onderzoek

Van SEO heeft iedereen tegenwoordig wel gehoord. SEO (Search Engine Optimization) wordt gebruikt om Google te vertellen wat er op jouw site te vinden is. Zodat Google mensen die zoeken naar een nieuwe broek niet naar jouw website gestuurd worden terwijl jij alleen maar jassen verkoopt.

Met SEO kun je dus heel goed duidelijk maken wat er op jouw site te vinden is. Voordeel daarvan is dat als Google mensen naar jouw site stuurt die ook daadwerkelijk op zoek zijn naar wat jij aanbiedt je een grotere kans hebt dat een bezoeker ook echt iets bij jou koopt.

Zoekwoorden Onderzoek

Met een zoekwoorden onderzoek ga je op zoek naar de termen waar jouw site op gevonden kan worden. Natuurlijk ken jij je (potentiële) klant het best dus er zijn waarschijnlijk al wel wat zoekwoorden die je in je teksten gebruikt. In het onderzoek ga ik voor je op zoek naar woorden die je ook kunt gebruiken en kijk ik daarbij ook naar het aantal zoekopdrachten dat ongeveer gedaan worden op de termen die jij ons doorgeeft.

Wat kan jij met het zoekwoorden onderzoek?

De zoektermen die ik vind en interessant zouden kunnen zijn voor jouw bezoekers kun je gebruiken in je teksten. Ook termen gebruiken in paginatitels en tussenkoppen werkt goed om Google nog eens extra te vertellen wat jij te bieden hebt. Ik ondersteun je graag bij het juist gebruiken van deze informatie.

Webdesign Pakketten

Het SEO zoekwoordenonderzoek is een aanvulling op het laten maken van jouw website. Ook als je een bestaande website wil verhuizen naar mijn hosting of zelf bezig bent met het bouwen van je website kan ik dit onderzoek voor je doen. Ben je geinteresseerd? Neem dan contact op.

Kleine lettertjes

Een onderzoek naar zoekwoorden is een fijne tool maar biedt geen zekerheid op een goede score in Google. Deze posities worden gebaseerd op meer dan alleen zoekwoorden.

Contactgegevens

Planet Webdesign
Hoogveld 92
5246BG Rosmalen
Géén bezoekadres

Tel: 06-10004350


info@planetwebdesign.nl