Bel of Whatsapp: 0610004350

Bel: 0610004350


Website laten maken

Een website laten maken, kun je dat niet net zo goed zelf doen?

Zeker, er zijn tegenwoordig genoeg opties om zelf een website te bouwen met online programma's. Nadeel van die programma's is wel dat die niet met je meedenken of iets er goed uitziet en al helemaal niet of het gebruiksvriendelijk is. En daar kom ik in beeld.

Meer dan ooit hoort een website tegenwoordig bij de standaard uitrusting van een ondernemer. Daarom moet een website jou of jouw bedrijf perfect vertegenwoordigen. Veel mensen kiezen er daarom voor om hun website te laten maken in plaats van het zelf te doen.

Eerst een gesprek en voorstel

Planet Webdesign maakt na een gesprek met jou een proefwebsite die helemaal ingericht is op wat jij met jouw website wil bereiken. Pas als je deze tof vindt en je wil dat ik hem voor je afbouw hoef je de eerste helft te betalen. Liever een website leasen? Dat kan ook.
En wil je liever verder kijken of toch zelf aan de slag, even goede vrienden. Goede deal toch?

De stappen bij het maken van jouw website

Startgesprek

Ik ga eerst uitgebreid met je in gesprek. Wie ben jij/wie is jouw bedrijf, wat is je doelgroep en hoe wil jij op hen overkomen? Dat is de basis. Natuurlijk wil ik ook graag weten wat er op je website te vinden moet zijn. Een relatief simpele website met info-pagina's en een contactformulier of toch liever wat meer opties omdat je ook graag je klant afspraken wil laten maken via je website.

Zo'n gesprek kan plaatsvinden bij jou thuis of bij je bedrijf als dat in de buurt van Den Bosch is. Is dat niet zo of heb je dat gewoon liever niet dan kan het gesprek ook via Skype of de telefoon. Ik stuur je vooraf een lijst met vragen zodat je er ook vast over na kunt denken. 

Proefsite

Als ik een goed beeld heb gekregen van jouw bedrijf en wat je zoekt in een website, bouw ik een proefversie. Deze bestaat in ieder geval uit de homepagina, een pagina met content en een contactpagina. Bij bepaalde extra modules zal ik daar ook een proefversie van maken. Natuurlijk is deze proefsite nog niet 100% perfect maar het geeft al wel een goed beeld van hoe de uiteindelijke website zal worden. Aan de hand van een live voorbeeld is het ook makkelijker om aan te geven wat je wil en wat je mooi vindt of waar nog verbeterpunten zijn.

Belangrijk om te weten: Pas nadat je proefwebsite online is en je hiermee verder wil betaal je de eerste helft van je site. Het startgesprek en de eerste opzet van je website zijn dus gratis en vrijblijvend! 

Voltooien van de website

Wanneer je wil dat de site verder afgebouwd wordt is het van belang om alle content (foto's, tekst etc.) zo snel mogelijk aan te leveren. Op die manier kan je website vaak al binnen een week de lucht in.

Als de website helemaal naar wens is wordt de tweede helft van de kosten voor de website in rekening gebracht. Na ontvangst van die betaling staat de website binnen 24 uur online.

Maar dan begint het pas..

Met het voltooien van je website begint het allemaal pas. Een website moet na oplevering regelmatig bijgehouden worden. Denk hierbij aan updates maar ook back-ups zijn van belang. 

De website is ingericht om zelf teksten en/of foto's toe te voegen of te wijzigen. Planet Webdesign kan deze zorgen ook allemaal uit handen nemen. Ik heb hiervoor verschillende pakketten samengesteld.

Kijk voor de inhoud van deze pakketten en de tarieven hier.

Contactgegevens

Planet Webdesign
Hoogveld 92
5246BG Rosmalen
Géén bezoekadres

Tel: 06-10004350


info@planetwebdesign.nl