Website laten maken Tilburg

Ben jij op zoek naar een webdesigner in omgeving Tilburg die converterende websites bouwt? 

Website laten maken Tilburg

Planet Webdesign is een webdesign bureau in omgeving Tilburg dat websites maakt voor kleine bedrijven die doen wat ze moeten doen: klanten opleveren. 

Websitebezoekers zijn eigenlijk maar op zoek naar twee dingen: kun jij mijn probleem oplossen en wil ik dat jij mij daarbij helpt? De inhoud van je website is dus heel belangrijk. Anders zijn ze zo weer weg en bellen ze je concurrent.

Al jaren help ik ondernemers met het bouwen van websites voor hun bedrijf. Veel ondernemers waarmee ik werk vinden het ontzettend lastig om de inhoud van hun website te bepalen en bij elkaar te zoeken. Ze weten precies wie ze zijn en wat ze doen, maar krijg dat maar eens omgezet in goede inhoudelijke  teksten en mooie foto’s.

Maar je website heeft niet alleen een goede inhoud nodig, dat levert namelijk niks op. Je website moet verkopen. En daarom moet je website geoptimaliseerd zijn voor conversies. Of je nu fysieke producten of (online) diensten verkoopt, jouw website moet uitnodigen om te kopen. Jouw bezoeker moet jouw website zien en meteen doorkrijgen dat jij dé oplossing hebt voor hun probleem.

De voordelen van je nieuwe website laten maken door Planet Webdesign

Je kunt je volledig focussen op je bedrijf

Je hebt meer tijd voor je familie en vrienden

Je hoeft in de avond en het weekend niet voor je website aan de slag

Je website wordt gemaakt door een professional die precies weet hoe je jouw doelgroep aanspreekt

Voor de inhoud van je website kun je gebruik maken van het netwerk van Planet Webdesign zodat ook dat helemaal perfect is.

De stappen als je je nieuwe website laat maken bij Planet Webdesign

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om elkaar wat beter te leren kennen. We beginnen dus met een vrijblijvend gesprek. Wie ben je, wat doet je bedrijf en waar ben je precies naar op zoek. Natuurlijk gaan we ook al wat dieper in op je wensen zodat ik een goed beeld krijg en een passende offerte voor je op kan stellen. 

Voor het adviesgesprek ontvang je van mij een e-mail met daarin wat vragen over jouw WordPress website. Zo krijg jij een beeld van de zaken waar je over na moet denken en deze vragenlijst nemen we vervolgens samen door. Maak je dus geen zorgen als iets nog niet duidelijk is, dat kan ik je tijdens ons gesprek allemaal uitleggen. Dit gesprek voeren we via telefoon, videobellen of ergens op locatie. Maar net wat jij het fijnst vindt.

Na ons gesprek maak ik een offerte voor je. Dit kan pas na ons gesprek omdat het afhankelijk is van je wensen. 

Wanneer je akkoord gaat met de offerte is het tijd om aan de slag te gaan. Als je nog geen content hebt voor je website (zoals teksten en afbeeldingen) is het belangrijk dat je dit eerst gaat verzamelen. Je kunt hiervoor gebruik maken van mijn connecties met copywriters, grafisch designers en fotografen. Natuurlijk mag je ook zelf aan de slag met het schrijven van teksten en uitzoeken van foto’s. 

Als de content compleet is maak ik een eerste opzet van de website. Nadat deze eerste opzet klaar is is het tijd voor een review. We plannen opnieuw een gesprek waarbij ik graag jouw feedback hoor en ik je uitleg kan geven over welke keuzes ik gemaakt heb voor je website.

De feedback neem ik vervolgens mee om daarna het definitieve ontwerp te maken en de website te vullen met jouw content.

Je website is nu klaar om online te gaan! 

Maar ook na het live gaan van je website is het belangrijk om je WordPress website goed te onderhouden zodat deze veilig blijft. Ik kan je hierbij helpen. Kijk voor meer informatie bij WordPress Onderhoud 

Wat vinden anderen van de samenwerking?

Willemijn KloostermanTipanTekst
Lees verder
Mijn vorige website was sterk verouderd en ik wilde deze website graag veranderen. Aan de hand van vragen bracht Joyca mijn wensen in kaart. Ze heeft mijn hele website ontworpen en gemaakt. Samen met mij heeft ze het ontwerp doorgenomen en nog kleine wijzigingen aangebracht, zodat ik helemaal tevreden ben.
Maike WilmarMaike Wilmar
Lees verder
Joyca heeft voor mij de ideale website gemaakt. Nu kan ik mijzelf als creative professional laten zien aan de wereld! Het contact met Joyca verliep altijd prettig. Ze communiceert duidelijk en is relaxed in de digitale omgang 🙂 Zonder Joyca had ik nooit zo’n mooie planeet voor mijn business kunnen creëren.

Weten of Planet Webdesign een match is voor jou?