Bel of Whatsapp: 0610004350

Bel: 0610004350


Website Leasen

Een website laten maken en per maand betalen? Dat kan met website leasen. Voor een bedrag vanaf 19,95 per maand krijg je een complete website aangepast op jouw huisstijl en wensen. In dit pakket zitten ook de hosting, domeinregistratie en e-mailadressen inbegrepen.

Hoe werkt website leasen?

Samen kijken we eerst naar wat jij met jouw website wil bereiken en hoe deze eruit moet zien. Aan de hand hiervan maak ik weer een eerste opzet. Hierop kun jij nog de laatste dingen aanpassen en dan kan de website meteen online. Je krijgt van mij een account om je website zelf te kunnen beheren. Updates en back-ups zijn inbegrepen dus je website blijft up to date. Ook met een leaseplan kun je het toevoegen en aanpassen van content aan mij overlaten. Kijk hiervoor bij de onderhoudspakketten.

Website leasepakket

E-mail adressen

Je kunt tot 2 e-mailadressen aan laten maken. Wil je er meer? Dan betaal je €2,- per maand per extra e-mailadres.

Domeinregistratie

Je .nl of .com domein zit standaard in het leaseplan. Ook een SSL-certificaat wordt geregeld. Heb je al ergens hosting? Ik verhuis deze gratis voor je.

Automatische updates

Over het updaten en back-uppen van je website hoef jij je geen zorgen te maken. Dat is namelijk ook onderdeel van je leasepakket.

Support en helpdesk

Ook deze websites worden gebouwd met WordPress zodat jij je site zelf makkelijk bij kunt houden. Kom je ergens niet uit dan ben ik altijd een telefoontje, e-mail of Whatsapp-berichtje bij je vandaan. Ik probeer altijd binnen 24 uur te reageren.

Geinteresseerd in het leasen van een website?

Neem vrijblijvend contact op om je wensen door te spreken.

Contactgegevens

Planet Webdesign
Hoogveld 92
5246BG Rosmalen
Géén bezoekadres

Tel: 06-10004350


info@planetwebdesign.nl