Webdesign.

Wil jij een toffe website laten bouwen maar wil je niet alles uit handen geven? Wil je meedenken omdat jij jouw klanten het beste kent?

We gaan onze krachten bundelen. Jij weet wie jouw klanten zijn, wat ze nodig hebben en hoe jouw bedrijf hen daarbij kan helpen. Ik weet hoe je dit in een mooie en praktische website tot leven kunt laten komen.

samenwerking is key.​

Content

Relevante, boeiende informatie voor je bezoekers

Responsive design

Je website is goed te bekijken op computer, tablet en mobiel

consistente huisstijl

Aantrekkelijke uitstraling, passend bij de identiteit van jouw bedrijf

tell me more.

JUST GIVE ME A REASON

Waarom heb je een (nieuwe) website nodig, wat wil je ermee bereiken en hoe wil je met (potentiële) klanten communiceren?

Je kunt bijvoorbeeld bezoekers van je website van informatie voorzien of ze aanmoedigen om contact met je op te nemen. Deel je inspirerende blogs en nodig mensen uit om zich in te schrijven voor je nieuwsbrief. Er is heel veel mogelijk.

Ben je benieuwd naar de meest gekozen functies voor een dynamische website? In deze blog vertel ik er meer over.

ARE WE ALL WE ARE

Wie ben jij? Hoe sta jij in het leven en wat is je droom als ondernemer?

Wie is je ideale klant? Hoe ziet zijn/haar leven eruit en welk probleem lost jouw bedrijf voor deze persoon op? Al deze informatie is van belang om een passende tone of voice voor jou en je doelgroep te vinden.

Zo zorgen we ervoor dat de mooiste informatie bij de leukste persoon terecht komt!

GLITTER IN THE AIR

Dit is een typisch voorbeeld van: last but not least. De vormgeving van je website! Het eerste wat een potentiële klant online van jou gaat zien.

We kunnen de meest inspirerende content op je website delen, like glitter in the air, maar alleen met een passend design bereik je ook daadwerkelijk de juiste mensen. Als het goed is ken ik je in deze fase van het proces goed genoeg om ook in het visuele design de juiste toon aan te slaan!

En zo komt jouw digitale planeet steeds meer tot leven.

portfolio.

Vraag maar raak.

Jouw unieke domeinnaam en hosting voor het eerste jaar zitten inbegrepen in de kosten voor je website. Daar hoef jij je dus niet druk om te maken. Na het eerste jaar betaal je hiervoor €75,- exclusief BTW per jaar.

In principe ga ik ervan uit dat foto’s en teksten door jou worden aangeleverd. Wil je liever dat ik dit van je overneem dan is dat mogelijk tegen een meerprijs. Ik werk hiervoor samen met mensen die hierin gespecialiseerd zijn, zodat alles aan jouw website klopt.

Mijn uitgangspunt is een doorlooptijd van ongeveer 4 tot 6 weken. Natuurlijk is dat ook mede afhankelijk van wanneer ik materialen aangeleverd krijg en de reacties op mijn ontwerpen. Heb je met spoed een website nodig? Laat me dat in het focusgesprek meteen weten!

Naar aanleiding van ons eerste gesprek maak ik een ontwerp van je homepagina. Hiermee krijg jij een beeld van mijn ideeën voor jouw site. Ben je daar blij mee en gaan we samen aan de slag? Dan stuur ik je een factuur waarmee je alvast 50% aanbetaald. Vlak voor oplevering en het online gaan van je website krijg je een factuur voor de overige 50%. Zodra de laatste helft bij mij binnen is zet ik je website online en kun je ‘m aan de hele wereld laten zien.

Dat kan zeker! De website wordt zo gebouwd dat je er in principe zelf mee uit de voeten kunt. Voor het onderhoud raad ik wel een onderhoudsabonnement aan. Daarmee weet je zeker dat je website altijd up-to-date is en er een goede back-up beschikbaar is. Wil je toch je website niet zelf bijhouden of wil je het later alsnog uit handen geven? Maak dan gebruik van de strippenkaart. Daarmee koop je uren in die je in kunt zetten om de inhoud van je website bij te houden.

Uiteraard! Voor vragen ben ik altijd (oké, bijna altijd) beschikbaar. Ik help je graag verder! Wil je dat ik aanvullend voor je aan de slag ga? Dan breng ik – in goed overleg – de daarbij passende kosten in rekening. Een strippenkaart kan uitkomst bieden voor dit soort incidentele klussen.

Je kunt het contactformulier invullen, een mail sturen op info@planetwebdesign.nl of bellen/appen naar 06-10004350. Werken we al samen en wil je een wijziging doorgeven? Stuur me dan een mail.

Klinkt goed?

Neem contact met op voor een vrijblijvend focusgesprek gericht op jouw website en wensen.