Webdesign Den Bosch - bouw, onderhoud en advies over WordPress websites in Den Bosch

Zodat jij je bezig kunt houden met wat jij het liefst doet: ondernemen!

Webdesign Den Bosch

WordPress Website

Een website is vaak een van de eerste dingen die een potentiële klant van jouw bedrijf ziet. Deze moet voor jou als ondernemer in Den Bosch dan ook perfect zijn en natuurlijk blijven. Met WordPress kun je goede en mooie websites bouwen voor ieder bedrijf dat je maar kunt bedenken. Ook voor jouw bedrijf dus!

Grote kans dat je zelf geen tijd hebt om helemaal in WordPress te duiken. Met mijn kennis en ervaring op het gebied van ontwerp, bouw en conversieoptimalisatie maak ik voor jouw bedrijf een WordPress website waar jouw klant blij van wordt. En daar word jij dan weer blij van!

Website Check

Misschien heb je wel zelf iets gebouwd, of al laten bouwen, maar heb je het idee dat er nog verbetering mogelijk is. Je krijgt niet de bezoekers waar je op gehoopt had, of de bezoekers komen wel maar kopen je product of dienst niet. Met een Website Check kun je laten onderzoeken waar de verbeterpunten in jouw website zitten zodat ook jouw website straks doet waar het voor bedoeld is: verkopen.

WordPress Onderhoud

Als je een WordPress website online hebt staan betekent dat niet dat je klaar bent. Een website heeft namelijk onderhoud nodig. Van het installeren van updates tot het maken van een back-up. En wat dacht je van beveiliging? Belangrijke zaken om te regelen zodat jouw website veilig blijft. 

Wil jij ook weten wat de
5 stappen zijn voor een winnend webdesign project?

Gratis Ebook Webdesign - Planet Webdesign In 5 Stappen Naar Een Winnend Webdesign Project

Dit vonden anderen van de samenwerking

Willemijn KloostermanTipanTekst
Lees verder
Mijn vorige website was sterk verouderd en ik wilde deze website graag veranderen. De nieuwe teksten en de nieuwe huisstijl waren klaar, maar tijdens het veranderen van de website liep ik vast. Joyca adviseerde mij om over te gaan op WordPress.org. Mijn oude website had veel beperkingen en via wordpress.org waren deze beperkingen er niet. Ik was erg blij met haar advies. Ik vroeg Joyca om mijn website te maken. Aan de hand van vragen bracht ze mijn wensen in kaart. Ze heeft mijn hele website ontworpen en gemaakt. Samen met mij heeft ze het ontwerp doorgenomen en nog kleine wijzigingen aangebracht, zodat ik helemaal tevreden ben.
Maike WilmarMaike Wilmar
Lees verder
Joyca heeft voor mij de ideale website gemaakt. Nu kan ik mijzelf als creative professional laten zien aan de wereld! Het contact met Joyca verliep altijd prettig. Ze communiceert duidelijk en is relaxed in de digitale omgang 🙂

Interesse in hoe ik jou kan helpen om zichtbaar te worden voor je ideale klant?

Je bent er bijna!
50%