prijs website laten maken.

Een goede website is een lange termijn investering. Jij werkt geen 24 uur per dag. Jouw website wel.

Content

Relevante, boeiende informatie voor je bezoekers

Responsive design

Je website is goed te bekijken op computer, tablet en mobiel

consistente huisstijl

Aantrekkelijke uitstraling, passend bij de identiteit van jouw bedrijf

samenwerking is key.​

We gaan onze krachten bundelen. Jij weet wie jouw klanten zijn, wat ze nodig hebben en hoe jouw bedrijf hen daarbij kan helpen. Ik weet hoe je dit in een mooie en praktische website tot leven kunt laten komen.

investering.

De prijs voor het laten maken van een website is afhankelijk van je wensen. Bij Planet Webdesign werken we altijd samen met jou. We houden de lijnen kort en overleggen veel. Zo zorgen we ervoor dat je website precies past bij wie jou en jouw bedrijf. De investering voor jouw website begint vanaf €749,-. Hiervoor krijg je een complete website, helemaal naar wens gemaakt. Natuurlijk zorgen we er voor dat je bezoekers contact met je op kunnen nemen via een contactformulier, je makkelijk kunnen vinden op social media en je meteen kunt beginnen met het schrijven en publiceren van blogs. Heb je andere wensen zoals een boekingsformulier, een agenda of Google Maps dan kan dat natuurlijk geregeld worden. Voor onze samenwerking zal er altijd eerst een focusgesprek plaatsvinden (dit kan zowel off- als online, afhankelijk van de afstand).

 

Focusgesprek

In dit gesprek gaan we samen kijken naar alles rondom jouw nieuwe website. Wie is je doelgroep, wat hebben zij nodig en hoe gaat jouw website hen daarbij helpen? Tenslotte bouw je de website voor jouw potentiële klant. Pas als dat duidelijk is gaan we naar de inhoud en het design kijken. Maar wees gerust, je hoeft dat niet allemaal alleen te bedenken. Tijdens het focusgesprek is er meer dan genoeg ruimte om te sparren. Wil je meer weten? Check dan het het artikel over het traject van een website laten maken.

 

Vraag maar raak.

Jouw unieke domeinnaam en hosting voor het eerste jaar zitten inbegrepen in de kosten voor je website. Daar hoef jij je dus niet druk om te maken. Na het eerste jaar betaal je hiervoor €75,- exclusief BTW per jaar. 

In principe ga ik ervan uit dat foto’s en teksten door jou worden aangeleverd. Wil je liever dat ik dit van je overneem dan is dat mogelijk tegen een meerprijs. Ik werk hiervoor samen met mensen die hierin gespecialiseerd zijn, zodat alles aan jouw website klopt.

Mijn uitgangspunt is een doorlooptijd van ongeveer 4 tot 6 weken. Natuurlijk is dat ook mede afhankelijk van wanneer ik materialen aangeleverd krijg en de reacties op mijn ontwerpen. Heb je met spoed een website nodig? Laat me dat in het focusgesprek meteen weten!

Naar aanleiding van ons eerste gesprek maak ik een ontwerp van je homepagina. Hiermee krijg jij een beeld van mijn ideeën voor jouw site. Ben je daar blij mee en gaan we samen aan de slag? Dan stuur ik je een factuur waarmee je alvast 50% aanbetaald. Vlak voor oplevering en het online gaan van je website krijg je een factuur voor de overige 50%. Zodra de laatste helft bij mij binnen is zet ik je website online en kun je ‘m aan de hele wereld tonen.

Dat kan zeker! De website wordt zo gebouwd dat je er in principe zelf mee uit de voeten kunt. Voor het onderhoud raad ik wel een onderhoudsabonnement aan. Daarmee weet je zeker dat je website altijd up-to-date is en er een goede back-up beschikbaar is. Wil je toch je website niet zelf bijhouden of wil je het later alsnog uit handen geven? Maak dan gebruik van de strippenkaart. Daarmee koop je uren in die je in kunt zetten om de inhoud van je website bij te houden.

Uiteraard! Voor vragen ben ik altijd (oké, bijna altijd) beschikbaar. Ik help je graag verder! Wil je dat ik aanvullend voor je aan de slag ga? Dan breng ik – in goed overleg – de daarbij passende kosten in rekening. Een strippenkaart kan uitkomst bieden voor dit soort incidentele klussen.

Je kunt het contactformulier invullen, een mail sturen op info@planetwebdesign.nl of bellen/appen naar 06-10004350. Werken we al samen en wil je een wijziging doorgeven? Stuur me dan een mail. 

Klinkt goed?

Neem contact met op voor een vrijblijvend focusgesprek gericht op jouw website en wensen.