Joyca.

Mijn liefde voor webdesign gaat ver terug in de tijd. Zegt CU2 je nog iets? Zo is het allemaal begonnen. Ik leerde html-codes gebruiken om profielen te pimpen en oefende net zo lang tot mijn profiel er tof uitzag. Voor ik het wist mocht ik ook met de profielen van vrienden aan de slag. In de afgelopen jaren heb ik mijn skills weten uit te breiden en mag ik mezelf nu – met gepaste trots – webdesigner noemen. Het maken van websites heb ik altijd als een hobby beschouwd. Nadat ik ernstig ziek werd en daar weer helemaal bovenop gekomen ben, werd het tijd om m’n droom na te jagen en er echt werk van te maken! Zo is Planet Webdesign ontstaan. Mijn vrienden zijn inmiddels allemaal al voorzien, dus nu wil ik jou helpen met het bouwen van een website!

Ik heb dan wel van mijn hobby mijn beroep gemaakt maar gelukkig is er nog wel wat meer waar ik blij van word. Zo zorgt teckel Harry ervoor dat ik af en toe nog achter die computer uit kom. Er is ook altijd wel een boek waarin ik bezig ben, liefst thrillers maar ik sta open voor suggesties. Mijn Netflix-abonnement wordt goed gebruikt en het liefst zou ik iedere avond naar een concert gaan. Er zijn sowieso niet veel dagen waarop bij mij geen muziek aanstaat. En aangezien je muzieksmaak best wel wat over je vertelt vind je hieronder een Spotify-lijst met mijn meest gedraaide muziek. Enjoy!

WHERE DID
THE BEAT GO?

Bikkel 2019

Als groot bewonderaar van Bart de Graaff ben ik vereerd dat ik uitgekozen ben als één van de Bikkels van 2019 bij de Bart de Graaff Foundation. Op 30 november stond ik in het BNNVARA-gebouw voor een 30-koppige jury te pitchen. Ik mocht daar mijn verhaal vertellen en ze overtuigen om mij te helpen mijn bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Ik vind het ontzettend tof dat Bolster Investment Partners mij dat vertrouwen gegeven heeft. Dankzij hen krijg ik alle hulp en steun die ik nodig heb om voor jou de perfecte website te kunnen bouwen. En ze zetten me af en toe ook weer met beide benen op de grond als mijn plannen te wild worden.

Om ook mijn steentje bij te dragen heb ik iedere maand ruimte om een ondernemer die vanuit een uitkering start, te helpen met het bouwen van zijn/haar website. Dat doe ik uiteraard tegen een zeer gereduceerd tarief omdat ik zelf heel goed weet hoe moeilijk het is om vanuit een uitkering iets op te bouwen.

Al met al een groot avontuur waar ik ontzettend veel zin in heb! Ik kan niet wachten om jou te helpen met het bouwen van die ene website die precies vertelt wie jij bent en wat jij doet!

Kom maar door met die tips!

Laten we een bak koffie doen. Vertel ik jou, vrijblijvend, wat ik voor je kan betekenen en vertel jij mij wat jouw favoriete liedje is. Deal?