Hulp bij het instellen van je Google Mijn Bedrijf pagina

Aan alle kanten hoor je dat je nu écht een Google Mijn Bedrijf pagina moet gaan aanvragen. Het is goed voor je zoekmachineoptimalisatie en het helpt je klanten om nog makkelijk alle informatie over je te vinden. 

Je weet dat je er echt eens voor moet gaan zitten, maar eigenlijk heb je er helemaal geen tijd voor. En ook geen verstand eigenlijk. 

Ik weet hoe druk je het als eigenaar van een goed lopend bedrijf kunt hebben. Kleine klusjes die niet per se haast hebben schieten er dan al snel bij in. Ik wil je daarom graag helpen bij het instellen van je Google Mijn Bedrijf pagina. Zodat jij jouw Google profiel straks helemaal compleet hebt. 

Ik ga je helpen met:

  • Een uitleg over hoe en waar je Google Mijn Bedrijf claimt. 
  • Het activeren van jouw Google Mijn Bedrijf pagina
  • Het instellen van alle juiste gegevens zoals adres, openingstijden en websitegegevens
  • Logo en foto’s toevoegen van je bedrijf
  • Omschrijving van je bedrijf toevoegen
  • Je producten of diensten instellen, inclusief foto’s, beschrijvingen en linkjes naar meer informatie op je website
  • Je reviews beheren als deze er al zijn
  • Een rechtstreekse link zodat je jouw klanten voortaan snel reviews kan laten insturen.

Kosten voor het volledig instellen van jouw Google Mijn Bedrijf pagina

De investering om je Google Mijn Bedrijf pagina helemaal perfect in te stellen zodat jij op Google éxtra goed gevonden gaat worden is €197.