Gratis ebook met tips voor een WordPress website waar jouw klanten blij van worden

Weet welke onderdelen invloed hebben op je bezoeker

Kleine opdrachten om te ontdekken hoe jouw website op onderdelen scoort

Tips voor kleine aanpassingen die een groot verschil kunnen maken

Maak van je bezoekers klanten

6 belangrijke onderdelen voor succes met je website

Worden jouw bezoekers wel blij van jouw website?

Een website bouwen kan vrijwel iedereen, een website bouwen waar bezoekers ook daadwerkelijk iets kopen is een ander verhaal. Jouw bezoekers willen zo makkelijk mogelijk van punt a naar punt b. Wordt het te ingewikkeld of kunnen ze iets niet vinden: jammer, daar gaat je klant. 

Gelukkig zijn heel veel dingen relatief makkelijk op te lossen. Soms gaat het al om iets heel simpels als een telefoonnummer bovenin je website vermelden zodat je bezoeker snel contact op kan nemen (die tip krijg je vast van me 😉 )

Met ‘6 Belangrijke Onderdelen Voor Succes Met Je Website’ wil ik jou tips geven om zelf aanpassingen op je website te doen die een verschil gaan maken voor je conversie. Of je nu digitale producten of diensten verkoopt of een fysieke winkel hebt, je moet het je bezoeker zo goed mogelijk naar de zin maken. 

Na jaren ervaring weet ik inmiddels welke valkuilen er zijn en daarvoor wil ik jou graag behoeden. Zodat jij op het juiste spoor blijft en je website doet waarvoor het gemaakt is: verkopen. 

 

Joyca Kuijpers - Planet Webdesign

Ben jij klaar om uit te vinden hoe je jouw website kunt verbeteren?

Download gratis deze ultieme handleiding. Kom erachter welke stappen jij moet zetten om je website zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor je bezoekers en niet dezelfde fouten te maken als 70% van de ondernemers die een website hebben. ‘6 Belangrijke Onderdelen Voor Succes Met Je Website’ helpt jou om je website te verbeteren en je bezoekers om te zetten in klanten.