Wacht, klik deze pagina nog niet meteen weg!

Dankjewel voor de aanvraag van mijn gratis ebook ‘6 Belangrijke Onderdelen Voor Succes Met Je Website’. Ik heb een welkomstcadeautje voor je. Je hebt een website maar deze ziet er nog niet helemaal uit zoals je zou willen, of misschien levert het je nog te weinig klanten op. Tijd voor actie! 

Een website moet optimaal functioneren

Je hebt zelf een website gebouwd, of misschien laten bouwen, maar je hebt het gevoel dat je er nog niet alles uithaalt wat er in zit. Tijd om je website eens aan een grondige keuring te onderwerpen. 

Wist je bijvoorbeeld dat bezoekers maar een paar seconden de tijd nemen om te beslissen of ze verder willen kijken op jouw website? Dat betekent dus dat ze zo weer vertrokken zijn als jij niet meteen duidelijk maakt wat je hen te bieden hebt. Of misschien opent je website wel traag en zien ze je aanbod niet eens!

Zo zijn er nog een aantal onderdelen waarop je je website kunt controleren en verbeteren. Een website bouwen is tegenwoordig niet meer alleen een technisch klusje met een klein beetje design, er zit een hele psychologie achter. 

Door mijn ervaring weet ik inmiddels welke onderdelen van belang zijn om jouw website zo goed mogelijk te laten werken voor jouw bedrijf. Ik wil nu jou helpen om alle belangrijke dingen op een rijtje te krijgen zodat jij ook aan de slag kunt met het verbeteren van jouw website.

 

Joyca Kuijpers - Planet Webdesign

Waar ga ik je mee helpen?

Design website bedrijf - Planet Webdesign

Ontwerp

Conversie Optimalisatie WordPress - Planet Webdesign

Conversie Optimalisatie

User Experience

Snelheid WordPress - Planet Webdesign

Snelheid

SEO WordPress - Planet Webdesign

SEO/Zoekmachines

Beveiliging WordPress website - Planet Webdesign

Beveiliging

Wat krijg je van mij?

Ik heb voor jou een document samengesteld waarin je voor jezelf een overzicht kan maken van de punten waarop jij je website kunt gaan verbeteren. Als je deze helemaal ingevuld hebt en je website gecontroleerd hebt kun je stap voor stap aan de slag met het optimaliseren van je WordPress website.

Werkboek Website Check
5/5

Normaal €47

Nu €17

Ben je klaar om serieus aan de slag te gaan met het optimaliseren van je website?

Wil je goed voorbereid beginnen met een overzicht?

Wil jij klanten maken van jouw bezoekers?

Krijg een werkboek waar in je al je ideeën kunt opschrijven!