Zorg ervoor dat jouw website geweldige resultaten oplevert

Je website is meer dan alleen een collectie tekst en foto's. Het is een verkoopmachine dat jou helpt je bedrijf te verbinden met jouw ideale klant. Levert jouw website op dit moment genoeg resultaat op?

Slecht onderhouden websites helpen je alleen maar klanten verliezen.

Regelmatig onderhoud van je website helpt je ervoor zorgen dat je relevant blijft voor jouw doelgroep en je opvalt binnen jouw markt. 

Wanneer je niet naar je website omkijkt of deze regelmatig update loop je het risico om potentiële klanten te verliezen aan je concurrenten.

Je hebt misschien wel eens gehoord van ‘als de website gebouwd is komen de bezoekers vanzelf’. Er zit een kern van waarheid in maar het gaat niet echt op voor de digitale wereld zoals we deze kennen.

Helaas is het zo dat wanneer je een website bouwt en verder niets doet aan je online marketing je moeite zult hebben om zichtbaar te worden in jouw markt. Dit betekent dat je lokale of nationale concurrenten met liefde de waardevolle klanten van je overnemen die jij zo graag naar jouw bedrijf laat komen.

Zorg ervoor dat je niet achteraf spijt krijgt als het gaat om het zorgen voor je website. Regelmatig onderhoud, updates en aandacht helpen om je website op z’n best te laten presteren in de komende jaren.

Maak gebruik van de beste verkoopmachine die je hebt.

Je website is de beste verkoopmachine die je hebt binnen jouw bedrijf. Zelfs als je niet direct producten of diensten verkoopt!

Als de kern van je bedrijf leert en informeert het je potentiële klant en helpt het hen om jou te vertrouwen.

Je kunt veel onderdelen binnen de online marketing gebruiken voor je bedrijf, denk aan webinars, conferenties, video’s, op een braderie staan, flyers laten drukken en nog veel meer. Maar, al deze onderdelen leiden minimaal een keer binnen het verkooptraject steeds weer terug naar je website,

Als je beste verkoopmachine moet je website direct je bezoekers aanspreken. Jij weet welke problemen ze hebben en dat jij de oplossing kunt bieden met jouw product of dienst. 

Gebruik maken van content zoals je ook met je klant zou praten is een goede manier om dit te doen. Het zorgt ervoor dat de lezer het gevoel krijgt alsof jij aan de andere kant van de tafel zit. 

Haal jij het meeste uit jouw beste verkoopmachine op dit moment?

Beantwoord jij een van deze stellingen met ja ?

De Website Check is ontworpen om je met alle bovenstaande problemen te helpen.. en meer!

Ja, ik wil graag dat je me helpt met mijn website

Als je beste verkoopplatform zal je website normaal gesproken een organische groei doormaken wanneer je nieuwe content toevoegt. Als je nieuwe producten of diensten hebt om aan te bieden zul je content toevoegen om dit te ondersteunen. Wanneer je nieuws of updates hebt deel je blogposts. Je website groeit mee met je bedrijf.

Het is belangrijk dat je website zichtbaar en toegankelijk is voor je doelgroep. Dus als jij als doelgroep professionals hebt die geïnteresseerd zijn in wetenschap en veel geld te besteden hebben moet je je website zichtbaar maken voor deze mensen. Als je niet zichtbaar bent voor hen, waar zij het internet gebruiken, kun je ook je producten of diensten niet effectief positioneren.

De Website Check helpt je om te identificeren waar de problemen op jouw website liggen en hoe je dat kunt finetunen zodat je website optimaal blijft werken. 

De Website Check duikt diep in je website, het design, de content, functionaliteiten, snelheid, veiligheid en meer. Bekijk het als een gezondheidscheck voor je website. Jij moet ervoor zorgen dat jouw website gezond en in orde is zodat het een effectief verkoopinstrument kan zijn.

Nadat de Website Check afgerond is krijg je een PDF-rapport met alle bevindingen en actiepunten die ik je aanraad door te voeren. Als onderdeel van de service krijg je 2 uur van mijn tijd erbij zodat we deze kunnen gebruiken om problemen op te lossen die ik gevonden heb. 

Klaar om van start te gaan? Je kunt hieronder op de knop klikken om de Website Check te bestellen. Je wordt doorgestuurd naar de checkout om de bestselling af te ronden.

De Website Check kost normaal gesproken €397, inclusief de uren die nodig zijn om de check uit te voeren en de 2 uur tijd om je te assisteren bij het oplossen van problemen die ik gevonden heb op je website. Bij deze Black Friday Deal krijg je maar liefst 50% korting op de normale prijs en betaal je voor de Website Check inclusief de 2 uur hulp slechts €199. 

Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je van mij binnen 24 uur een welkomstmail en instructies hoe je veilig je inloggegevens naar mij kunt versturen.

De check duurt ongeveer 4-6 werkdagen nadat ik de betaling heb ontvangen en je ingepland heb.

Ik kijk ernaar uit om je te helpen met je website!

Website Check

Zodat Je Beste Verkoopplatform Voor Jou Blijft Werken
€397
199
 • Webdesign & Branding
 • Conversie Optimalisatie
 • SEO / Online Zichtbaarheid
 • User Experience
 • Website Snelheid /Prestatie
 • Website Beveiliging
 • WordPress Review
 • PDF Rapport met actiepunten
 • 2 Uur inclusief om gevonden problemen op te lossen

Wat zit er in de Website Check?

De Website Check kijkt naar zeven belangrijke onderdelen binnen jouw website. De resultaten zijn beschreven in een PDF-rapport met actiepunten voor de dingen die verbeterd kunnen worden. Daarnaast krijg je ook nog 2 uur van mijn tijd om je te helpen met het oplossen van de aanbevolen actiepunten.

Webdesign & Branding

Ik kijk naar hoe je website is ontworpen en hoe de branding is richting je doelgroep. Een voorbeeld van waar ik hier naar kijk is of je website de content van je website aanpast aan het apparaat waarop je website bekeken wordt.

Conversie Optimalisatie

Een van de elementen waar ik hier naar kijk is of je duidelijke call-to-actions (CTA) hebt op al je pagina’s. Het is belangrijk om altijd een beoogde actie te hebben waarvan je wilt dat je bezoeker deze onderneemt. Dit kan het boeken van een afspraak zijn, het aanvragen van een offerte of het aankopen van een product/dienst via een checkout. 

SEO / Online Zichtbaarheid

Ik kijk naar hoe zichtbaar jouw website op dit moment is in de zoekmachines voor de zoektermen die jouw doelgroep gebruikt. Ik maak een overzicht van concurrenten (lokaal of nationaal) die meer zichtbaar zijn en aandacht krijgen dan jij. Net als jij wil ik dat jouw website beter zichtbaar is dan die van je grootste conccurent.

User Experience

Ik onderzoek de ervaring die een typische bezoeker heeft op je website. Is alles makkelijk te gebruiken? Kunnen ze gemakkelijk contact opnemen met jouw bedrijf wanneer ze meer informatie willen of je product of dienst? Misschien doe je op dit moment, zonder dat je het weet, iets dat een negatieve ervaring kan zijn voor de ervaring van je potentiële klant.

Website Snelheid / Prestatie

Ik doe een aantal snelheids- en prestatietesten op je website. Als je website er meer dan 3 seconden over doet om te laten is er waarschijnlijk wat optimalisatiewerk nodig. Je hebt maar 7 seconden om de aandacht van je bezoeker vast te houden dus je wil niet dat ze deze spenderen met het wachten tot je website geladen is. 

Website Beveiliging

Ik check de beveiliging van je website en zorg ervoor dat de juiste bescherming ingesteld is zodat jouw data en die van je bezoekers veilig is. Als er problemen zijn maak ik daar een notitie van en vertel je hoe je deze problemen op kunt lossen. Dit is een belangrijke stap aangezien een onveilige website een tikkende tijdbom is. 

WordPress Review

Ik doe een volledig onderzoek naar je WordPress website. Ik kijk hoe deze gebouwd is, welke plugins er gebruikt zijn en welke thema actief is. Ik zal specifiek kijken naar elementen die verouderd zijn of niet goed genoeg onderhouden en zo een veiligheidsrisico vormen voor je bedrijf. Mogelijke problemen worden genoteerd samen met de potentiële gevolgen.

PDF Rapport Met Actiepunten

Wanneer ik de Website Check heb voltooid maak ik een PDF-rapport voor je en deze krijg je toegezonden. In dit rapport staan actiepunten. Daarmee kun je zien welke onderdelen van je website verbetering nodig hebben op het gebied van design, user experience, website prestatie, beveiliging en andere problemen die ik tegenkwam. 

2 Uur Tijd Inclusief

Bij de Website Check krijg je 2 uur van mijn tijd om je te assisteren bij het doorvoeren van de actiepunten die ik opgesteld heb naar aanleiding van de check. Als je meer tijd nodig hebt dan kan ik je helpen op basis van mijn standaard uurtarief. Ik zal de meest belangrijke problemen als eerste aanpakken aangezien deze het meest kritisch zijn voor jouw bedrijf.

Vaak Gestelde Vragen (FAQs)

Waarom heb ik een Website Check nodig?

Het is belangrijk om je website up-to-date te houden en aan te laten sluiten bij je doelgroep. Dit betekent dat je een duidelijk doel moet hebben voor de content die je maakt en ervoor zorgt dat jouw boodschap aan je bezoekers duidelijk is. Website beveiliging is ook een groot onderdeel. Als je niet zorgt voor je website betekent dit een groot veiligheidsrisico voor je bedrijf.

Hoe lang duurt een Website Check?

Normaal gesproken heb ik ongeveer 4-6 werkdagen nodig om jouw Website Check te voltooien vanaf het moment dat je de bestelling plaats. Soms duurt het iets langer, afhankelijk van hoe druk het schema is. Wanneer de Website Check compleet is krijg je het rapport en stuur ik je de details van de aanbevolen volgende stappen. 

Wat als ik geen WordPress website heb?

Ik kan je helpen op een aantal platformen. Het aanbod hier is specifiek voor WordPress websites. Als jouw website op een ander platform draait en je geïnteresseerd bent in de website check, neem even contact op dan bespreek ik dit graag verder met je.

Hoe kan ik jou vertrouwen?

Ik werk al als webdesigner sinds 2013 en heb ruim 8 jaar ervaring met WordPress en webdesign. Ik heb voor meerdere mensen websites gebouwd, gecheckt en aangepast. Ik wil jou helpen om het beste uit je website te halen en sta klaar om je daarmee te helpen.

Ja, ik wil graag dat je me helpt met mijn website

Als je beste verkoopplatform zal je website normaal gesproken een organische groei doormaken wanneer je nieuwe content toevoegt. Als je nieuwe producten of diensten hebt om aan te bieden zul je content toevoegen om dit te ondersteunen. Wanneer je nieuws of updates hebt deel je blogposts. Je website groeit mee met je bedrijf.

Het is belangrijk dat je website zichtbaar en toegankelijk is voor je doelgroep. Dus als jij als doelgroep professionals hebt die geïnteresseerd zijn in wetenschap en veel geld te besteden hebben moet je je website zichtbaar maken voor deze mensen. Als je niet zichtbaar bent voor hen, waar zij het internet gebruiken, kun je ook je producten of diensten niet effectief positioneren.

De Website Check helpt je om te identificeren waar de problemen op jouw website liggen en hoe je dat kunt finetunen zodat je website optimaal blijft werken. 

De Website Check duikt diep in je website, het design, de content, functionaliteiten, snelheid, veiligheid en meer. Bekijk het als een gezondheidscheck voor je website. Jij moet ervoor zorgen dat jouw website gezond en in orde is zodat het een effectief verkoopinstrument kan zijn.

Nadat de Website Check afgerond is krijg je een PDF-rapport met alle bevindingen en actiepunten die ik je aanraad door te voeren. Als onderdeel van de service krijg je 2 uur van mijn tijd erbij zodat we deze kunnen gebruiken om problemen op te lossen die ik gevonden heb. 

Klaar om van start te gaan? Je kunt hieronder op de knop klikken om de Website Check te bestellen. Je wordt doorgestuurd naar de checkout om de bestselling af te ronden.

De Website Check kost normaal gesproken €397, inclusief de uren die nodig zijn om de check uit te voeren en de 2 uur tijd om je te assisteren bij het oplossen van problemen die ik gevonden heb op je website. Bij deze Black Friday Deal krijg je maar liefst 50% korting op de normale prijs en betaal je voor de Website Check inclusief de 2 uur hulp slechts €199. 

Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je van mij binnen 24 uur een welkomstmail en instructies hoe je veilig je inloggegevens naar mij kunt versturen.

De check duurt ongeveer 4-6 werkdagen nadat ik de betaling heb ontvangen en je ingepland heb.

Ik kijk ernaar uit om je te helpen met je website!

Website Check

Zodat Je Beste Verkoopplatform Voor Jou Blijft Werken
€397
199
 • Webdesign & Branding
 • Conversie Optimalisatie
 • SEO / Online Zichtbaarheid
 • User Experience
 • Website Snelheid /Prestatie
 • Website Beveiliging
 • WordPress Review
 • PDF Rapport met actiepunten
 • 2 Uur inclusief om gevonden problemen op te lossen